×
Home Nieuws Livescore

Blind's bijna-avontuur bij Royal Antwerp onthuld door jeugdexponent

Blind's bijna-avontuur bij Royal Antwerp onthuld door jeugdexponent
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 december 2023 20:48 uur

Voormalig Ajax-talent Daley Blind, wiens voetbalcarrière de afgelopen jaren een ware wereldreis is geweest, heeft onthuld dat hij bijna een totaal andere weg had ingeslagen. De veelzijdige verdediger, die vorig jaar de wintermaanden doorbracht bij Bayern München en daarna zijn kunsten vertoonde bij Girona, had namelijk de mogelijkheid om zijn talenten te tonen bij Royal Antwerp. Echter, zoals Blind nu openhartig heeft verklaard aan Eleven Belgium, ging deze veelbesproken transfer uiteindelijk niet door.

In een exclusief interview met Eleven Belgium heeft de Nederlandse voetballer eindelijk het achterliggende verhaal onthuld over zijn gemiste kans om naar Royal Antwerp te gaan. Blind, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, gaf toe dat het een moeilijke beslissing was om de transfer af te wijzen.

"Het was zeker een verleidelijk aanbod," bekende Blind. "Royal Antwerp is een club met een rijke geschiedenis en een gepassioneerde fanbase. Maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn loopbaan elders voort te zetten."

Blind, die zijn jeugdjaren doorbracht bij Ajax, legde uit dat zijn liefde voor de Amsterdamse club een grote rol speelde in zijn beslissing. "Ajax is altijd mijn club geweest. Ik ben opgegroeid in de jeugdopleiding en heb hier zoveel mooie herinneringen aan overgehouden. Het voelde gewoon niet goed om mijn loyaliteit aan Ajax te verruilen voor een nieuw avontuur bij Royal Antwerp."

Hoewel de transfer naar Royal Antwerp niet doorging, heeft Blind geen spijt van zijn keuze. Hij heeft sindsdien laten zien dat hij nog steeds van onschatbare waarde is voor zijn huidige club, Bayern München, waar hij een belangrijke rol speelt in de verdediging.

Het is duidelijk dat Daley Blind zijn hart heeft gevolgd en trouw is gebleven aan zijn roots. Hoewel zijn loopbaan een andere wending had kunnen nemen, heeft hij bewezen dat zijn beslissing om niet naar Royal Antwerp te gaan, de juiste was.