×
Home Nieuws Livescore

"Kroatische verdediger Medic onthult: Bergwijn en Kudus zijn buitenaards goed bij Ajax - Dit moet je zien!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 08:12 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen Heracles Almelo heeft Jakov Medic, de nieuwste aanwinst van Ajax, zijn bewondering uitgesproken voor Steven Bergwijn en Mohammed Kudus. De Kroatische verdediger, die zelf een prachtig doelpunt wist te maken, is onder de indruk van de speciale kwaliteiten van deze twee aanvallers.

"Ze zijn simpelweg buitenaards", verklaart Medic na de overtuigende 4-1 overwinning. "Hun dribbels zijn zo moeiteloos, het was een waar genot om de hele wedstrijd naar hen te kijken. Als ik de kans krijg om elke dag met deze spelers te trainen, weet ik zeker dat ik er ook beter van word."

De lofzang van Medic is niet mis te verstaan. Hij ziet in Bergwijn en Kudus spelers die zich op een ander niveau bevinden. Hun technische vaardigheden en onnavolgbare acties maken hen tot ware tovenaars op het veld. Medic kan niet wachten om van hun expertise te leren en zijn eigen spel naar een hoger niveau te tillen.

Met deze veelbelovende woorden laat Medic zien dat hij zich snel thuis voelt bij zijn nieuwe club. Zijn bewondering voor Bergwijn en Kudus is een teken van de kwaliteit die Ajax in huis heeft. De fans kunnen zich verheugen op nog meer magische momenten van dit dynamische trio.