×
Home Livescore

"Deze Ajax-trainer is sprakeloos na sensationeel debuut van Jakov Medic! Je gelooft je ogen niet wat hij deed tijdens het Eredivisie-duel met Heracles Almelo! "

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 07:36 uur

Maurice Steijn, de trainer van Ajax, is extatisch over de prestaties van Jakov Medic tijdens het Eredivisie-duel tegen Heracles Almelo. Medic zorgde op een schitterende manier voor de gelijkmaker en Steijn prijst hem als een uitstekende professional.

"Hij is een jongen met grote ambities. Hij beseft dat hij niet is gehaald als vervanger van Jurriën Timber, maar als zijn back-up. Desondanks heeft hij gezegd: daar ga ik voor, want ik wil de nummer één centrale verdediger bij Ajax worden. Dat soort uitspraken kan ik wel waarderen", verklaart Steijn tijdens de persconferentie. De trainer ziet dat Medic er alles aan doet om zijn doel te bereiken. "Hij is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat aanwezig en werkt extra hard in de sportschool."

De 24-jarige Medic scoorde vlak voor rust de 1-1. In de tweede helft liep Ajax uit naar een overtuigende 4-1 overwinning.

Zelfs Medic kan bijna niet geloven wat hij heeft gepresteerd bij zijn debuut! 🤯 Wat een doelpunt: Jakov Medić 🚀#ajaher

— ESPN NL (@ESPNnl) 12 augustus 2023