×
Home Livescore

Manchester United-spelers twijfelen aan Ten Hag's aanpak

Manchester United-spelers twijfelen aan Ten Hag's aanpak
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 4 december 2023 23:16 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen lijkt de werkwijze van Erik ten Hag bij Manchester United niet bij iedere speler in goede aarde te vallen. Volgens een recent rapport van Sky Sports, dat maandag werd gepubliceerd, voelt maar liefst de helft van het spelerscollectief niet langer het volste vertrouwen in de Nederlander.

Verschillende bronnen suggereren dat Ten Hag een ietwat emotieloze benadering heeft, wat mogelijk een negatieve invloed heeft op de spelersdynamiek. Bovendien is er ontevredenheid over de manier waarop hij omgaat met Jadon Sancho, een speler die als een zorgenkind wordt beschouwd binnen de club.

Hoewel de exacte details van de ontevredenheid niet volledig zijn onthuld, is het duidelijk dat er een kloof lijkt te ontstaan tussen Ten Hag en een aanzienlijk deel van zijn spelers. Dit nieuws zal ongetwijfeld de gemoederen binnen de club verhitten en de druk op de schouders van de Nederlandse coach vergroten.

Het is nu afwachten hoe Ten Hag zal reageren op deze kritiek en of hij in staat zal zijn om het vertrouwen van zijn spelers terug te winnen. Manchester United staat voor een uitdagende periode, waarin het team zowel op als buiten het veld eenheid en harmonie zal moeten vinden om succes te behalen.