×
Home Nieuws Livescore

"Premier League knallers: Arsenal triomfeert, Newcastle vernedert Aston Villa!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 00:24 uur

Premier League trapt af met spektakelstukken

De Premier League is weer van start gegaan en de eerste zaterdag van het seizoen heeft gelijk voor de nodige opwinding gezorgd. De Engelse competitie trapte af met enkele spannende wedstrijden, waarbij Arsenal geen fout maakte tegen Nottingham Forest en Newcastle United flink uithaalde tegen Aston Villa.

In het Emirates Stadium nam Arsenal het op tegen Nottingham Forest. De thuisploeg liet er geen gras over groeien en wist met een 2-1 overwinning de eerste drie punten van het seizoen binnen te slepen. Het publiek werd getrakteerd op een enerverende wedstrijd waarin beide teams volop kansen creëerden, maar uiteindelijk was het Arsenal dat aan het langste eind trok.

Ook Newcastle United wist indruk te maken op de eerste speeldag. In eigen huis namen zij het op tegen Aston Villa en lieten zien dat ze klaar zijn voor een succesvol seizoen. Met maar liefst 5-1 werd Aston Villa van het veld geveegd. Het publiek werd getrakteerd op een waar doelpuntenfestijn, waarbij Newcastle United de bovenliggende partij was.

Naast deze wedstrijden waren er nog meer spektakelstukken te zien op de eerste zaterdag van de Premier League. Crystal Palace wist met een 0-1 overwinning te zegevieren tegen Sheffield United, terwijl AFC Bournemouth en West Ham United genoegen moesten nemen met een 1-1 gelijkspel. Brighton maakte indruk door met 4-1 te winnen van Luton Town, terwijl Everton verrassend met 0-1 verloor van Fulham.

Al met al was het een enerverende start van het nieuwe Premier League-seizoen. De fans kunnen zich nu al verheugen op nog meer spektakel en verrassingen in de komende weken.