×
Home Nieuws Livescore

"Jonge Ajax-verdediger Medic ontroerd door familie na prachtig debuut: 'Niemand geloofde in mij!'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 00:12 uur

Jakov Medic, de nieuwste sensatie van Ajax, heeft zijn debuut tegen Heracles Almelo (4-1) gevierd met een warm welkom van zijn familie in de bruisende stad Amsterdam. De 24-jarige verdediger, die onlangs de overstap maakte van FC St. Pauli, heeft een turbulente periode achter de rug.

Na zijn verbluffende doelpunt waarmee hij Ajax op gelijke hoogte bracht met Heracles, explodeerde Medic's telefoon van de berichten. "Ik kon mijn vriendin niet eens vinden op WhatsApp", grapt hij. Na de wedstrijd zag hij zijn familie, die tranen in hun ogen hadden. Ze waren op de hoogte van de moeilijke tijden die hij heeft doorgemaakt. Niemand geloofde in hem, behalve zijn familie en goede vrienden. Dit moment was dan ook extra speciaal voor Medic.

Deze jonge verdediger heeft bewezen dat doorzettingsvermogen en steun van dierbaren een krachtige combinatie vormen. Medic's verhaal is een inspiratie voor iedereen die ooit in zichzelf heeft getwijfeld. Met zijn Ajax-debuut heeft hij niet alleen zijn talent laten zien, maar ook de kracht van familiebanden en vriendschap.