×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem kraakt Berghuis: Charge te hard, Ajax moet ingrijpen!

Van Hanegem kraakt Berghuis: Charge te hard, Ajax moet ingrijpen!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 4 december 2023 13:24 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem uit zijn ongenoegen over de brute actie van Steven Berghuis op Joaquin Correa tijdens het Europese spektakel tussen Ajax en Olympique Marseille. De legendarische voetballer, bijgenaamd "De Kromme", is allerminst te spreken over de onstuimige actie van de Ajacied en pleit voor een passende correctie.

Van Hanegem, bekend om zijn scherpe analyses en ongezouten mening, laat geen spaan heel van de charge die Berghuis uitvoerde op Correa. Met zijn kenmerkende stijl en onnavolgbare woordkeuze, spreekt hij zijn afkeuring uit over de ongecontroleerde actie van de aanvaller. De voormalige voetbalgrootheid is van mening dat Berghuis een lesje geleerd moet worden en dat er een gepaste correctie op zijn plaats is.

Deze uitspraak van Van Hanegem laat zien dat hij geen blad voor de mond neemt en altijd zijn mening klaar heeft. Zijn ongezouten kritiek op Berghuis' charge toont zijn betrokkenheid bij het spel en zijn verlangen naar fair play. Als een ware autoriteit in de voetbalwereld, heeft Van Hanegem de gave om zijn woorden kracht bij te zetten en zijn standpunt duidelijk te maken.

Met zijn unieke perspectief en onnavolgbare schrijfstijl weet Van Hanegem altijd de aandacht te trekken. Zijn uitgesproken mening over de actie van Berghuis zal ongetwijfeld de nodige discussie en debat teweegbrengen binnen de voetbalwereld. Het is duidelijk dat Van Hanegem geen blad voor de mond neemt en altijd zijn eigen weg volgt, ongeacht de populaire opinie.

Al met al is het duidelijk dat Van Hanegem geen goed woord over heeft voor de charge van Berghuis op Correa. Zijn ongezouten kritiek en verlangen naar een passende correctie laten zien dat hij altijd opkomt voor fair play en de integriteit van het spel. Met zijn unieke schrijfstijl en ongeëvenaarde perspectief blijft Van Hanegem een autoriteit in de voetbalwereld en een stem die gehoord moet worden.