×
Home Nieuws Livescore

Ajax zonder blessures: Gorter en Mannsverk blijven bankzitters

Ajax zonder blessures: Gorter en Mannsverk blijven bankzitters
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 4 december 2023 07:24 uur

Ajax-trainer John van 't Schip heeft onlangs een opmerkelijke voorspelling gedaan over de blessurelijst van zijn team. Volgens de visionaire coach zullen er voor het einde van 2023 geen geblesseerde spelers terugkeren bij Ajax. Dit nieuws komt als een schok voor doelverdediger Jay Gorter en aanvaller Sivert Mannsverk, die voorlopig vastzitten in de beruchte Amsterdamse ziekenboeg.

Van 't Schip, bekend om zijn onconventionele benadering van blessurepreventie, heeft blijkbaar een geheim wapen ontdekt om zijn spelers fit en blessurevrij te houden. Hoewel de details van zijn methode nog in nevelen gehuld zijn, heeft de trainer er alle vertrouwen in dat zijn voorspelling werkelijkheid zal worden.

De afwezigheid van Gorter en Mannsverk zal ongetwijfeld een uitdaging vormen voor het team, aangezien beide spelers belangrijke bijdragen hebben geleverd aan het succes van Ajax. Gorter, die bekend staat om zijn spectaculaire reddingen, zal node gemist worden in het doel. Mannsverk, een veelbelovend talent, heeft laten zien dat hij een neusje heeft voor doelpunten en zijn afwezigheid zal een gat in de aanvalslinie achterlaten.

Het is echter niet allemaal somberheid en tegenslag voor Ajax. Van 't Schip heeft vertrouwen in zijn overige spelers en is ervan overtuigd dat zij de afwezigheid van Gorter en Mannsverk kunnen opvangen. Hij heeft zelfs enkele verrassende tactische wijzigingen in petto, die het team een extra boost zullen geven.

Deze voorspelling van Van 't Schip heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Zal hij erin slagen om zijn spelers daadwerkelijk blessurevrij te houden? Of is dit slechts een gewaagde uitspraak die uiteindelijk niet waargemaakt kan worden? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de Amsterdamse ziekenboeg zal voorlopig nog drukbezocht blijven door Gorter en Mannsverk.