×
Home Nieuws Livescore

Ajax zoekt verdedigende middenvelder: Lasse Schöne terug in beeld?

Ajax zoekt verdedigende middenvelder: Lasse Schöne terug in beeld?
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 3 december 2023 22:16 uur

Voormalig Ajax-ster Kenneth Perez heeft een verrassende suggestie gedaan in de speurtocht van de Amsterdamse club naar een defensieve middenvelder. Tijdens het programma "Dit was het Weekend" op ESPN heeft hij de naam van een oude bekende naar voren geschoven: Lasse Schöne.

Deze onverwachte suggestie heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Schöne, die eerder voor Ajax speelde en bekend stond om zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht, zou volgens Perez de perfecte aanvulling kunnen zijn op het huidige team.

Hoewel Schöne momenteel actief is bij sc Heerenveen, heeft Perez er vertrouwen in dat Ajax hem zou kunnen overtuigen om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA. De Deense middenvelder heeft immers al eerder bewezen dat hij zich moeiteloos kan aanpassen aan het spel van de Amsterdammers.

De suggestie van Perez heeft geleid tot veel speculatie en discussie onder voetbalfans. Sommigen zijn enthousiast over het idee van een hereniging tussen Schöne en Ajax, terwijl anderen sceptisch zijn over de haalbaarheid van deze transfer.

Het is duidelijk dat de zoektocht naar een verdedigende middenvelder bij Ajax nog volop gaande is. De clubleiding zal ongetwijfeld de suggestie van Perez serieus overwegen, maar uiteindelijk zal de beslissing in handen liggen van de technische staf en het management van de club.

Of Lasse Schöne daadwerkelijk terugkeert naar Ajax blijft voorlopig nog een mysterie. Maar één ding is zeker: de voetbalwereld zal met grote belangstelling de ontwikkelingen rondom deze opvallende suggestie volgen.