×
Home Nieuws Livescore

Ajax jaagt op ervaren middenvelder en verrassende 'buitenkansjes'

Ajax jaagt op ervaren middenvelder en verrassende 'buitenkansjes'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 december 2023 10:56 uur

Volgens bronnen dichtbij de Amsterdamse club, heeft Ajax deze winter een duidelijk doel voor ogen: het aantrekken van een doorgewinterde middenvelder. Maar dat is niet het enige waar de Amsterdammers naar uitkijken in de komende transferperiode. Volgens betrouwbare bronnen zou Ajax namelijk ook zijn blik richten op een geheel ander type speler: de mysterieuze 'buitenkansjes'.

Deze zogenaamde 'buitenkansjes' zijn spelers die zich onderscheiden door hun unieke kwaliteiten en potentieel, maar die wellicht nog niet de aandacht hebben gekregen die ze verdienen. Ajax, altijd op zoek naar talent, zou volgens insiders geïnteresseerd zijn in het ontdekken van deze verborgen juweeltjes.

Het idee achter het scouten van deze 'buitenkansjes' is om spelers te vinden die een toegevoegde waarde kunnen bieden aan het team, zonder dat daar direct een torenhoog prijskaartje aan hangt. Ajax staat bekend om zijn vermogen om jonge talenten te ontwikkelen en door te verkopen voor grote bedragen, maar met deze nieuwe strategie lijken ze ook te willen laten zien dat ze oog hebben voor spelers die wellicht over het hoofd zijn gezien.

Voetbal International meldt dat Ajax al druk bezig is met het in kaart brengen van potentiële 'buitenkansjes' en dat de clubleiding vastberaden is om deze spelers aan te trekken. Het is een spannende nieuwe benadering die de traditionele transfermarkt op zijn kop zou kunnen zetten.

Of Ajax daadwerkelijk succes zal hebben met het vinden van deze verborgen talenten, zal de tijd moeten uitwijzen. Maar één ding is zeker: de Amsterdammers zijn vastbesloten om hun selectie te versterken met zowel ervaren middenvelders als onontdekte pareltjes. De komende transferperiode belooft dan ook een interessante en verrassende te worden voor Ajax en zijn fans.