×
Home Nieuws Livescore

Keje Molenaar verontwaardigd over 'krankzinnig' ontslag FC Volendam-bestuur

Keje Molenaar verontwaardigd over 'krankzinnig' ontslag FC Volendam-bestuur
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 december 2023 16:16 uur

Voormalig voetballer Keje Molenaar is diep geschokt door de recente ontwikkelingen bij FC Volendam. Hij noemt het besluit van de raad van commissarissen (rvc) om het bestuur, inclusief voorzitter Jan Smit, te ontslaan "absoluut absurd". Molenaar, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, beschouwt deze gebeurtenis als een regelrechte ramp voor de geschiedenis van de Eredivisie-club.

In een emotionele verklaring spreekt Molenaar over een "donkere dag" die de club in een diepe crisis heeft gestort. Hij benadrukt dat het bestuur, onder leiding van Jan Smit, juist de stabiliteit en groei van FC Volendam heeft bevorderd. Het ontslag van dit ervaren team is volgens Molenaar dan ook volstrekt onbegrijpelijk.

De voormalige voetballer, die zelf een belangrijke rol heeft gespeeld in de successen van FC Volendam, betreurt de beslissing van de rvc ten zeerste. Hij benadrukt dat het bestuur altijd met passie en toewijding heeft gewerkt aan de ontwikkeling van de club. Molenaar gelooft dat het ontslag van het bestuur een enorme impact zal hebben op de toekomst van FC Volendam.

Molenaar roept de rvc op om hun besluit te heroverwegen en de gevolgen van hun acties te overzien. Hij benadrukt dat het belangrijk is om de stabiliteit binnen de club te waarborgen en te voorkomen dat FC Volendam verder in een neerwaartse spiraal terechtkomt.

De voormalige voetballer sluit zijn verklaring af met een oproep aan de supporters van FC Volendam om zich te verenigen en hun stem te laten horen. Hij gelooft dat de kracht van de fans een positieve invloed kan hebben op de toekomst van de club. Molenaar is vastberaden om alles in het werk te stellen om FC Volendam terug te brengen naar de gloriedagen die het verdient.