×
Home Nieuws Livescore

"Schokkend: Carel Eiting daagt FC Volendam voor arbitragecommissie en eist transfer naar FC Twente!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 19:36 uur

Carel Eiting en FC Volendam zullen donderdag om 19.30 uur een unieke confrontatie hebben voor de arbitragecommissie. De getalenteerde middenvelder voelt zich onrechtvaardig behandeld door zijn club en is vastberaden om een transfer af te dwingen.

Het gerucht over deze zaak werd onlangs verspreid door Voetbal International en het Algemeen Dagblad heeft de datum bevestigd via een woordvoerder van Volendam. FC Twente heeft zich deze zomer gemeld bij Volendam met interesse in Eiting en wilde hem voor een spotprijsje binnenhalen. Eiting zelf wil graag naar Twente vertrekken voor een bedrag van 400.000 euro, maar Volendam weigert dit en heeft de optie in het contract van de middenvelder gelicht, waardoor hij nu tot 2025 vastligt bij de club.

Hoewel de KNVB heeft aangegeven dat het verzoek voor de arbitragezaak nog niet is ontvangen, moet dit uiterlijk maandag om 13.00 uur worden ingediend. Als het verzoek wordt goedgekeurd, zal de unieke confrontatie donderdag plaatsvinden. Volendam wil geen verdere details geven over eventuele andere acties die de club onderneemt tegen Eiting. Op vrijdag meldde de middenvelder zich namelijk ziek vlak voor het duel met Vitesse, wat voor speculatie zorgde.

Het belooft een spannende strijd te worden tussen Eiting en FC Volendam, waarbij de arbitragecommissie zal beslissen over de toekomst van de middenvelder. Zal hij zijn gewenste transfer naar FC Twente kunnen afdwingen of zal Volendam standvastig blijven en hem aan zijn contract houden? De tijd zal het leren.