×
Home Nieuws Livescore

Onzekerheid rondom Ajax-verdediger Sutalo voor cruciale uitwedstrijd tegen NEC

Onzekerheid rondom Ajax-verdediger Sutalo voor cruciale uitwedstrijd tegen NEC
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 december 2023 15:08 uur

In aanloop naar de spannende confrontatie tussen Ajax en NEC op zondag, hangt er nog een mysterieuze waas over de beschikbaarheid van Josip Sutalo. De verdedigende kracht van Ajax keerde namelijk gehavend terug van zijn avontuur met het Kroatische nationale team tijdens de interlandperiode. Dit resulteerde erin dat hij de laatste twee wedstrijden tegen Vitesse en Olympique Marseille aan zich voorbij moest laten gaan, wat een flinke domper was voor het team.

De blessure van Sutalo heeft de medische staf van Ajax voor een uitdaging gesteld. Ze hebben dag en nacht gewerkt om hem weer op de been te krijgen en zijn terugkeer op het veld mogelijk te maken. Hoewel er positieve signalen zijn, blijft het nog onzeker of hij op tijd fit genoeg zal zijn om de strijd aan te gaan tegen NEC.

De afwezigheid van Sutalo heeft een gat achtergelaten in de verdediging van Ajax, wat zeker niet onopgemerkt is gebleven. Het team heeft echter niet stilgezeten en heeft alternatieve strategieën bedacht om dit gemis op te vangen. De coach heeft verschillende spelers getest op de positie van centrumverdediger, in de hoop een geschikte vervanger te vinden die de kracht en stabiliteit van Sutalo kan evenaren.

De supporters van Ajax houden hun adem in en hopen op een positieve wending in het herstelproces van Sutalo. Zijn aanwezigheid zou een enorme boost geven aan het team en hun kansen vergroten om de overwinning binnen te slepen tegen NEC. Het is een zenuwslopende tijd voor zowel de speler als de fans, maar de veerkracht van Ajax zal ongetwijfeld de boventoon voeren in deze uitdagende situatie.

Met nog enkele dagen te gaan tot de wedstrijd, blijft het een raadsel of Sutalo zijn rentree zal maken op het veld. De spanning stijgt en de vraagtekens blijven hangen. Zal hij op tijd herstellen en zijn teamgenoten versterken in de strijd tegen NEC? Alleen de tijd zal het leren.