×
Home Nieuws Livescore

Kwakman: Ajax verliest onnodig, Perez: beide teams teleurstellend in Marseille

Kwakman: Ajax verliest onnodig, Perez: beide teams teleurstellend in Marseille
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 november 2023 23:32 uur

Voormalig voetballer Kees Kwakman heeft zijn ongezouten mening gegeven over de prestatie van Ajax afgelopen donderdag. Volgens Kwakman heeft de Amsterdamse club een onverwachte en onnodige tegenslag geleden tegen Olympique Marseille. Hij is van mening dat Ajax veel meer had kunnen laten zien en dat de nederlaag volledig onterecht was.

Aan de andere kant is voetbalanalist Kenneth Perez minder positief gestemd over zowel Ajax als Olympique Marseille. Volgens Perez stelden beide teams weinig voor tijdens de wedstrijd in Marseille. Hij is van mening dat het niveau van het spel ver beneden peil was en dat er weinig te genieten viel voor de toeschouwers.

Het is interessant om te zien hoe de meningen van Kwakman en Perez uiteenlopen. Waar Kwakman teleurgesteld is in de prestatie van Ajax en gelooft dat er meer in had gezeten, is Perez kritisch op het niveau van beide teams. Het blijft een feit dat Ajax een nederlaag heeft geleden, maar de interpretatie van deze wedstrijd verschilt duidelijk tussen de twee voetbalanalisten.