×
Home Nieuws Livescore

"Harry Kane vertrekt naar Bayern München: Tottenham Hotspur onthult verrassende nieuwe aanvoerder!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 17:36 uur

Tottenham Hotspur verrast de voetbalwereld met de benoeming van een nieuwe aanvoerder: Heung-Min Son. De Zuid-Koreaanse aanvaller neemt de leiding over van Harry Kane, die onlangs de overstap maakte naar Bayern München.

Na het vertrek van clubicoon Kane moest Spurs-manager Ange Postecoglou op zoek naar een nieuwe captain. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Brentford werd Postecoglou al gevraagd naar de nieuwe aanvoerder. Hij beloofde snel met duidelijkheid te komen.

Het gerenommeerde medium The Athletic besloot zelf op onderzoek uit te gaan en heeft uit de kleedkamer van Spurs vernomen dat de keuze op Son is gevallen. De vleugelaanvaller, die jarenlang een dodelijk duo vormde met Kane, staat al sinds 2015 onder contract bij Spurs. Verdediger Cristian Romero en nieuwkomer James Maddison zullen respectievelijk de tweede en derde aanvoerder zijn.

Inmiddels heeft Tottenham Hotspur via officiële kanalen bevestigd dat Heung-Min Son officieel de nieuwe aanvoerder is. Een prachtige prestatie voor Sonny! 📸 pic.twitter.com/YMGASHhI08