×
Home Nieuws Livescore

"Bayern München verrast met keuze voor Ajax-doelman Rulli na mislopen Kepa naar Real Madrid"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 17:24 uur

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op Ajax-doelman Gerónimo Rulli. De Duitse kampioen was aanvankelijk geïnteresseerd in Kepa Arrizabalaga, maar de Spanjaard lijkt op weg naar Real Madrid.

Bayern is dringend op zoek naar een nieuwe keeper. Manuel Neuer is nog steeds geblesseerd en Yann Sommer is vertrokken. Kepa zou de opvolger van Sommer worden, maar door de blessure van Thibaut Courtois bij Real Madrid zijn de kaarten opnieuw geschud. Bayern schakelt nu door en zal dit weekend intensieve gesprekken voeren met Ajax over Rulli, zo meldt BILD.

Naast Rulli staat ook Sevilla-keeper Yassine Bounou op het lijstje van Bayern. Rulli zou op huurbasis naar de Duitse landskampioen moeten komen, terwijl er voor Bounou een afkoopsom betaald moet worden. Rulli heeft nog een contract bij Ajax tot de zomer van 2026, met een optie voor nog een seizoen.

Ajax speelt zaterdagavond zijn eerste Eredivisie-wedstrijd van het nieuwe seizoen. De verwachting is dat Rulli in het duel tegen Heracles Almelo onder de lat zal staan.