×
Home Nieuws Livescore

"Peter Bosz onthult transfernieuws over PSV-middenvelders: Sangaré op weg naar vertrek, Schouten op punt van aantrekken!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 16:48 uur

Peter Bosz, de trainer van PSV, heeft voorafgaand aan de seizoensopener tegen FC Utrecht zijn gedachten gedeeld over Ibrahim Sangaré en Jerdy Schouten. Sangaré wordt al een tijdje in verband gebracht met een vertrek bij PSV, terwijl Schouten juist op het punt staat om aangetrokken te worden.

Er zijn verschillende clubs geïnteresseerd in Sangaré, waaronder Nottingham Forest en Bayern München. Ondanks de geruchten staat hij nog steeds in de basis tegen Utrecht. Bosz hoopt dat Sangaré veel speelt, zodat hij aantrekkelijk blijft voor topclubs. Hij gelooft niet dat grote clubs hun beslissing om een speler te kopen laten afhangen van één goede of slechte wedstrijd.

Bosz maakt zich niet al te druk over de situatie en hoopt dat Sangaré bij PSV blijft. Hij zegt: "Ik kan me niet voorstellen dat grote clubs die veel geld moeten betalen dat laten afhangen van een goede of slechte wedstrijd. Hij is er, dat is waar ik naar kijk. Ik heb er geen enkele invloed op en maak me er ook niet druk om. Ik hoop dat hij blijft. We gaan het zien."

Wat betreft Jerdy Schouten is Bosz nog niet bezig met zijn mogelijke komst. Hij is op dit moment volledig gefocust op de wedstrijd tegen Utrecht. Bosz zegt: "Daar denk ik nog helemaal niet over na. We zijn met Utrecht bezig. Dat heeft mijn volle concentratie nodig. Mocht het zover komen, hoor ik dat meestal van tevoren."

Bosz ziet Schouten echter wel als een potentiële aanwinst voor PSV. Hij noemt hem een goede speler. Ondanks dat er berichten zijn dat de transfer bijna rond is, hecht Bosz niet te veel waarde aan deze berichten. Hij zegt: "Je moet niet alles geloven."

Als Sangaré uiteindelijk bij PSV blijft, is de komst van Schouten nog steeds belangrijk. Bosz benadrukt dat concurrentie normaal is bij een topclub en dat het belangrijk is dat alle goede spelers uitzicht hebben op speeltijd. Hij zegt: "We zitten bij een topclub. Dan weet je dat daar concurrentie is. Het is wel belangrijk dat al die goede spelers uitzicht op speeltijd hebben. Concurrentie hoort erbij, zorg maar dat jij de beste bent."