×
Home Nieuws Livescore

"Breaking: Robin Gosens maakt sensationele overstap naar Union Berlin - Bundesliga versterkt met Nederlandse sensatie!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 15:12 uur

Robin Gosens verruilt Internazionale voor Union Berlin, zo meldt de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. De Duitse international met Nederlandse roots staat op het punt om terug te keren naar de Bundesliga.

Gosens, die in het verleden nog voor FC Dordrecht speelde, wordt al maandenlang in verband gebracht met een transfer naar zijn vaderland. Eerder werd hij gelinkt aan VfL Wolfsburg, maar de club koos uiteindelijk voor twee andere linkervleugelverdedigers: de Braziliaan Rogério en de Deen Joakim Mæhle, die respectievelijk overkwamen van Sassuolo en Atalanta Bergamo.

Nu heeft Union Berlin echter zijn interesse nieuw leven ingeblazen en is er een akkoord bereikt met Internazionale. De Duitse hoofdstadclub zal vijftien miljoen euro overmaken, exclusief bonussen. Als vervanger voor Gosens zou Inter naar verluidt Carlos Augusto van Monza op het oog hebben.

Met de komst van Gosens heeft Union Berlin de interesse van Premier League-clubs weten af te troeven. Ook Bournemouth en Nottingham Forest toonden naar verluidt interesse in de veelzijdige verdediger.