×
Home Nieuws Livescore

Franse noodwet bedreigt Ajax-fans bij duel Marseille

Franse noodwet bedreigt Ajax-fans bij duel Marseille
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 november 2023 13:08 uur

Op donderdag staat er een spannend duel op het programma voor de Ajax-fans. Ze hebben de kans om hun geliefde club te steunen tijdens de wedstrijd tegen Olympique Marseille. Echter, er is een kleine kink in de kabel. Het lijkt erop dat de Franse havenstad niet bepaald openstaat voor de komst van de Amsterdamse supporters.

Om deze ongewenste situatie aan te pakken, heeft Frankrijk een noodwet in het leven geroepen. Deze wet heeft als doel om de rust en veiligheid in de stad te waarborgen. Helaas betekent dit dat de Ajax-fans niet welkom zijn en dat er strenge maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat ze niet aanwezig zullen zijn.

Voor de dappere Ajax-fans die toch besluiten om de reis naar Marseille te maken, wacht er een onaangename verrassing. De Franse regering heeft namelijk besloten om hen te straffen met buitensporige boetes en andere zware sancties. Dit is een duidelijk signaal dat ze niet zitten te wachten op de aanwezigheid van de Nederlandse supporters.

Het is een bittere pil om te slikken voor de Ajax-fans, die niets liever willen dan hun team aanmoedigen tijdens deze belangrijke wedstrijd. Helaas lijkt het erop dat ze hun enthousiasme op een andere manier moeten uiten, ver weg van de Franse havenstad.

Laten we hopen dat deze situatie snel verandert en dat de Ajax-fans in de toekomst weer met open armen ontvangen worden in Marseille. Tot die tijd zullen ze hun club moeten steunen vanaf de zijlijn, in de hoop op een positief resultaat.