×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid verdeeld over doelpunt Hermoso: Simeone vs Oblak!

Atlético Madrid verdeeld over doelpunt Hermoso: Simeone vs Oblak!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 november 2023 09:32 uur

In de Spaanse voetbalclub Atlético Madrid lijkt er een flinke kloof te zijn ontstaan als het gaat om de visie op het doelpunt van Mario Hermoso tegen Feyenoord. Trainer Diego Simeone beweert stellig dat de Spanjaard regelmatig dit soort doelpunten maakt, maar doelman Jan Oblak is het daar totaal niet mee eens.

Deze onenigheid heeft ervoor gezorgd dat de neuzen binnen het team absoluut niet dezelfde kant op staan. Het lijkt erop dat er een tweedeling is ontstaan tussen degenen die geloven in de doelpuntenkunsten van Hermoso en degenen die daar juist aan twijfelen.

Simeone, altijd een fervent supporter van zijn spelers, blijft volhouden dat Hermoso een meester is in het maken van dit soort doelpunten. Hij prijst de Spanjaard om zijn techniek en precisie. Volgens de trainer is het doelpunt tegen Feyenoord slechts een voorbeeld van wat Hermoso in zijn mars heeft.

Echter, Oblak, de betrouwbare sluitpost van Atlético Madrid, is het totaal oneens met zijn coach. Hij beweert dat Hermoso zelden tot nooit dit soort doelpunten maakt. Volgens de doelman is het doelpunt tegen Feyenoord eerder een gelukstreffer dan een bewijs van Hermoso's kwaliteiten.

Deze verdeeldheid binnen het team zorgt voor een gespannen sfeer en kan mogelijk invloed hebben op de prestaties van Atlético Madrid. Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen en de harmonie binnen het team te herstellen.

Het is afwachten hoe deze situatie zich verder ontwikkelt en of de spelers van Atlético Madrid uiteindelijk weer op één lijn kunnen komen wat betreft de goal van Mario Hermoso tegen Feyenoord.