×
Home Nieuws Livescore

"Real Sociedad versterkt zich met Russische sensatie: Arsen Zakharyan wordt concurrent van Donny van de Beek!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 14:36 uur

Real Sociedad heeft niet alleen Donny van de Beek weten te strikken, maar ook Arsen Zakharyan zal het team komen versterken. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano is de Spaanse subtopper dichtbij een overeenkomst met Dinamo Moskou voor de twintigjarige Russische middenvelder.

Real Sociedad zal dertien miljoen euro, plus bonussen, betalen voor Zakharyan. Deze zomer was er al de nodige interesse voor de jonge speler. Hij werd ook in verband gebracht met Nederlandse topclubs Feyenoord, PSV en Ajax, maar er werden geen concrete stappen gezet. Nu heeft de zevenvoudig Russisch international ervoor gekozen om bij de Basken te tekenen, waar hij een belangrijke concurrent lijkt te worden voor Donny van de Beek. Ook de voormalige Ajacied lijkt op weg naar het Anoeta-stadion, hoewel er nog enkele obstakels zijn.

Zakharyan presteerde afgelopen seizoen uitstekend bij Dinamo Moskou, met vijf doelpunten en tien assists in 37 wedstrijden. Een jaar geleden probeerde Chelsea hem nog over te nemen, maar de clubs slaagden er niet in om het papierwerk op tijd af te ronden. The Blues hebben sindsdien geen nieuwe poging meer ondernomen.