×
Home Livescore

"Arnaut Danjuma verkiest Everton boven AC Milan en Feyenoord: 'Ik koos bewust voor deze stap'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 14:12 uur

Arnaut Danjuma verraste deze zomer vriend en vijand door Villarreal achter zich te laten. De getalenteerde Nederlander, die al zes keer voor Oranje uitkwam, werd in verband gebracht met Feyenoord, maar koos uiteindelijk voor een avontuur bij Everton. Opmerkelijk genoeg wees hij ook een aanbieding van AC Milan af, zo onthulde Danjuma in een exclusief interview met The Times.

"Feyenoord was niet de enige topclub met interesse", onthulde Danjuma. "Ook AC Milan toonde belangstelling en ik heb zelfs met de trainer gesproken. Het was geen makkelijke beslissing om hun aanbod af te slaan. AC Milan is een gigantische club met een rijke historie, een unieke cultuur en een prachtig stadion."

Desondanks koos de voormalige NEC-speler bewust voor Everton: "Ik had een gesprek met trainer Sean Dyche en dat gaf me een geweldig gevoel. In januari was ik al dichtbij een overstap naar Everton." Destijds leek de deal al rond, maar tot grote teleurstelling van de fans koos Danjuma op het laatste moment voor Tottenham. "Het is niet gemakkelijk om een club als AC Milan af te wijzen. Ik hoop dat ik met deze keuze iedereen kan overtuigen van mijn vastberadenheid om voor Everton te spelen en dat ik echt bewust voor deze stap heb gekozen."