×
Home Nieuws Livescore

Mislintat gespot bij Dinamo Zagreb stadion tijdens Ajax-aankondiging

Mislintat gespot bij Dinamo Zagreb stadion tijdens Ajax-aankondiging
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 17:58 uur

Mislintat gespot bij Dinamo Zagreb-stadion tijdens Ajax-aankondiging

Tijdens de aankondiging van de transfer van Diant Ramaj bij Ajax, werd Sven Mislintat gespot bij het stadion van Dinamo Zagreb. De directeur van Ajax heeft daar maar liefst 2,5 uur lang gesproken met de Kroatische clubleiding over een mogelijke transfer van Josip Šutalo, zo meldt Germanijak.

Eerder reisde Mislintat al af naar Kroatië om gesprekken te voeren over Sutalo. Sportmedium Germanijak heeft foto's in handen van Mislintat rondom het stadion van Dinamo Zagreb. Volgens het medium vraagt de Kroatische kampioen bijna 24 miljoen euro voor Sutalo. Mislintat is naar Zagreb gereisd om te onderhandelen over een lagere transfersom.

Tijdens zijn bezoek sprak Mislintat maar liefst 2,5 uur met Dario Šimić, de directeur van Zagreb. Op dit moment lijkt er nog geen doorbraak te zijn in de onderhandelingen, die nog steeds gaande zijn. Naast Ajax zou ook Fiorentina nog steeds geïnteresseerd zijn in Sutalo, volgens Germanijak.

Dinamo Zagreb heeft echter ook aanwijzingen dat een club uit de Premier League of Bundesliga zich zal mengen in de strijd om de international. De Kroatische recordkampioen hoopt dat zoveel mogelijk clubs tegen elkaar op zullen bieden.