×
Home Nieuws Livescore

Slot onthult reden bankzitten Zerrouki tegen Atlético Madrid

Slot onthult reden bankzitten Zerrouki tegen Atlético Madrid
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 november 2023 21:16 uur

In een opmerkelijke wending heeft Arne Slot onthuld waarom hij ervoor heeft gekozen om Ramiz Zerrouki op de reservebank te houden tijdens de confrontatie met Atlético Madrid. Hoewel de middenvelder een indrukwekkende prestatie leverde tijdens de uitwedstrijd in de Spaanse hoofdstad, heeft Slot besloten om hem aan de zijlijn te laten plaatsnemen.

Daarnaast heeft de coach ook gesproken over Gernot Trauner, SS Lazio en zijn verwachtingen van Het Legioen. Met betrekking tot Trauner heeft Slot zijn bewondering uitgesproken voor de verdediger, die onlangs de overstap maakte naar de club. Hij is ervan overtuigd dat Trauner een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team.

Wat betreft SS Lazio, heeft Slot aangegeven dat hij de Italiaanse club als een geduchte tegenstander beschouwt. Hij erkent de kwaliteiten van Lazio en benadrukt dat zijn team volledig gefocust moet zijn om een goed resultaat te behalen in de komende wedstrijd.

Tot slot heeft Slot toegegeven dat hij soms hogere verwachtingen heeft van Het Legioen, de trouwe supporters van zijn club. Hij benadrukt echter dat hij hun steun enorm waardeert en dat hij er alles aan zal doen om hun vertrouwen terug te winnen.

Met deze nieuwe inzichten en beslissingen van Arne Slot belooft de komende wedstrijd een spannende en onvoorspelbare strijd te worden. De fans kunnen niet wachten om te zien hoe deze tactische keuzes zullen uitpakken en hoe het team zal presteren tegen Atlético Madrid en SS Lazio.