×
Home Nieuws Livescore

"Oussama Idrissi wil terug naar Feyenoord, maar Luka Ivanusec blijft ook een prioriteit!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 13:24 uur

Oussama Idrissi lonkt naar een terugkeer bij Feyenoord. Zijn mogelijke komst als 27-jarige linksbuiten heeft echter geen invloed op de wens om ook Luka Ivanusec aan te trekken, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Idrissi maakt geen deel uit van de sportieve plannen bij Sevilla. Vorig seizoen was de voormalige speler van AZ en Ajax al op huurbasis actief bij Feyenoord en hij ziet het wel zitten om weer neer te strijken in De Kuip. Een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië behoort ook tot de mogelijkheden.

Feyenoord blijft echter verwoede pogingen doen om Ivanusec binnen te halen. Beide spelers moeten zorgen voor een kwaliteitsimpuls. Op dit moment kan trainer Arne Slot al beschikken over Igor Paixao, Calvin Stengs, Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en Javairo Dilrosun. Stengs kan, net als de Kroatische international, ook uitstekend op de nummer tien positie spelen. Daarnaast is Minteh nog erg jong en konden Jahanbakhsh en Dilrosun niet volledig overtuigen in het kampioensjaar.

Feyenoord blijft ondertussen hopen op de komst van Ivanusec. De smaakmaker van Dinamo Zagreb zou ongeveer acht miljoen euro kosten en zou na het tweeluik met AEK Athene in de voorronde van de Champions League naar Rotterdam mogen vertrekken. De Rotterdammers voelen zich echter een beetje aan het lijntje gehouden door de wispelturige Kroatische beleidsbepalers, zo weet de krant.