×
Home Nieuws Livescore

"PSG zet sterren buitenspel: Verratti, Mbappé en Neymar niet in selectie voor cruciale Ligue 1 wedstrijd!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 13:12 uur

Paris Saint-Germain stuurt een duidelijk signaal naar de voetbalwereld door Marco Verratti, Kylian Mbappé en Neymar buiten de selectie te laten voor de wedstrijd tegen Lorient in de Ligue 1 op vrijdagavond. De Franse kampioen lijkt af te willen van deze sterren en gaat zelfs zo ver dat ze overwegen om Neymar en Verratti te verkopen, terwijl Mbappé zijn aflopende contract niet wil verlengen en dus ook op de transferlijst staat. PSG lijkt hen met deze beslissing richting de uitgang te duwen.

Er gaan geruchten dat Verratti en Neymar in verband worden gebracht met een overstap naar Saudi-Arabië, maar ook de Premier League en een mogelijke terugkeer naar FC Barcelona worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor de Braziliaan. Het duo zou zelf ook openstaan voor een vertrek.

Mbappé daarentegen is vastbesloten om niet te vertrekken uit de Franse hoofdstad. Zijn club vermoedt echter dat hij stiekem al een voorcontract heeft getekend bij Real Madrid en voelt zich aan het lijntje gehouden. Het lijkt er dus op dat het trio sowieso geen deel zal uitmaken van de selectie voor de openingswedstrijd in de Ligue 1.

De beslissing van PSG om deze drie sterspelers buiten de selectie te laten, heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Het is een gedurfde zet van de Franse kampioen, die hiermee laat zien dat geen enkele speler onmisbaar is. De vraag is nu hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke clubs uiteindelijk de handtekeningen van Neymar, Verratti en Mbappé zullen bemachtigen.