×
Home Nieuws Livescore

"Pierre van Hooijdonk onthult schokkende beerput in voetbalwereld na aanstelling Mattijs Manders bij Troyes!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 12:36 uur

Pierre van Hooijdonk haalt fel uit naar voormalig NAC Breda-bestuurder Mattijs Manders, die onlangs werd benoemd tot algemeen directeur van Troyes, een club die deel uitmaakt van de City Football Group.

Van Hooijdonk noemt het een beerput en reageert op een bericht waarin wordt gesuggereerd dat Manders zijn nieuwe baan te danken heeft aan zijn mislukte pogingen om de City Football Group naar Breda te halen. "Dit is slechts een van de vele voorbeelden van deze beerput, en zeker niet de laatste. Voor mensen buiten de voetbalwereld: zo verrot is deze wereld", laat hij weten op X, het voormalige Twitter.

Maar daar blijft het niet bij. Van Hooijdonk gaat nog een stapje verder. "Bevriende makelaars, trainers en aandeelhouders hebben allemaal bloed aan hun handen. Als je dit doorziet, ben je een lul en een vervelend mannetje", schrijft hij. Manders was van 2020 tot 2022 werkzaam bij NAC. De fans van de Keuken Kampioen Divisie-club waren opgelucht toen de overname door het concern rond Manchester City niet doorging.

Het is duidelijk dat Van Hooijdonk geen blad voor de mond neemt en zijn frustratie over de voetbalwereld niet onder stoelen of banken steekt. Het is afwachten of Manders zal reageren op deze harde woorden.