×
Home Nieuws Livescore

"Real Madrid verrast Bayern München met transfermove: Kepa Arrizabalaga op weg naar Spaanse hoofdstad!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 12:12 uur

Kepa Arrizabalaga, de Spaanse doelman die bekend staat om zijn spectaculaire reddingen, lijkt op weg te zijn om de nieuwe held te worden bij Real Madrid. Na het uitvallen van Thibaut Courtois was de Spaanse ploeg wanhopig op zoek naar een vervanger en Kepa stond bovenaan hun verlanglijstje. Hoewel hij bijna een deal had met Bayern München, werd zijn interesse gewekt door de koninklijke club.

Volgens geruchten van Marca en Sky Sport Deutschland is Kepa nu heel dichtbij een overeenkomst met Real Madrid. Het zou gaan om een huurovereenkomst, maar het is nog onduidelijk of er ook een optie tot koop bij zit. Yassine Bounou van Sevilla was ook een optie voor Real, maar Kepa bleek een meer haalbare keuze te zijn.

Nu Kepa niet langer beschikbaar lijkt voor Bayern, moeten de Duitsers hun zoektocht voortzetten. Gerónimo Rulli, de Argentijnse doelman, stond lange tijd op hun lijstje als alternatief voor Kepa. Het is mogelijk dat Bayern nu weer naar Rulli kijkt als plan B. Voorlopig is er echter nog geen nieuws over eventueel contact met Ajax.

Het is een spannende tijd voor Kepa, die nu voor de keuze staat om zijn talenten te tonen bij Real Madrid. Zal hij de harten van de fans veroveren en de leegte opvullen die Courtois heeft achtergelaten? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Kepa staat op het punt om zijn droom waar te maken en te schitteren op het hoogste niveau van het voetbal.