×
Home Nieuws Livescore

"Schokkend incident tijdens Premier League-duel: Speler geraakt door aansteker uit publiek!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 10:48 uur

Manchester City en Burnley trapten vrijdagavond het nieuwe Premier League-seizoen af met een enerverend duel, maar helaas werd de wedstrijd ontsierd door een incident bij de cornervlag. Rico Lewis, een van de spelers, kreeg namelijk een onverwachte verrassing te verwerken toen hij geraakt werd door een mysterieuze aansteker die vanuit het publiek werd gegooid. Gelukkig liep de Engelsman geen blijvende schade op en kon de wedstrijd gewoon worden voortgezet.

De dader, die het voorwerp vanuit het publiek gooide, werd gelukkig snel geïdentificeerd en gearresteerd. Burnley, de club waar de dader vermoedelijk fan van was, sprak schande van het incident en benadrukte dat supporters die het veld betreden of zich misdragen direct een stadionverbod krijgen opgelegd. Het is niet de eerste keer dat een Burnley-fan zich misdraagt, aangezien eerder al een poging werd gedaan om Manchester City-speler Julian Álvarez te bestormen.

Dit incident werpt helaas een schaduw over de sportieve strijd tussen Manchester City en Burnley. Het is van groot belang dat supporters zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid en respect tonen voor spelers en medesupporters. Laten we hopen dat dit incident een uitzondering blijft en dat de rest van het Premier League-seizoen zonder verdere incidenten verloopt.