×
Home Nieuws Livescore

"Feyenoord verrast fans met mogelijke verkoop van Marcus Pedersen aan Serie A-gigant Torino voor recordbedrag!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 09:24 uur

Feyenoord overweegt mogelijk om Marcus Pedersen van de hand te doen. De Noorse rechtsback heeft de serieuze belangstelling van Torino weten te wekken, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Torino heeft al geruime tijd interesse in Pedersen en de transfer zou volgende week voor ongeveer zeven miljoen euro kunnen worden afgerond. Ook de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà heeft geschreven dat Torino geïnteresseerd is in de verdediger van Feyenoord. De komst van Pedersen is echter afhankelijk van het vertrek van Stephane Singo, die in de belangstelling staat van AC Milan en Atalanta Bergamo.

Feyenoord heeft met de komst van Bart Nieuwkoop al een nieuwe rechtsback aangetrokken. Het jeugdproduct werd oorspronkelijk gehaald als beoogde vervanger van Lutsharel Geertruida, maar diens overstap naar RB Leipzig ging niet door. "We hebben nu wel erg veel opties voor de positie van rechtsback. Misschien gaat er nog iets gebeuren op dat gebied", bevestigde Arne Slot al tijdens de persconferentie op vrijdag.

De 23-jarige Pedersen kwam in de zomer van 2021 voor iets meer dan een miljoen euro over van Molde FK. Hij heeft 87 wedstrijden gespeeld voor Feyenoord, waarin hij zeven assists heeft gegeven.