×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord oogst lof met keuze voor Reijnen als assistent!

Feyenoord oogst lof met keuze voor Reijnen als assistent!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 november 2023 21:16 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord-trainer Arne Slot zijn oog laten vallen op een onverwachte kandidaat voor de rol van assistent. Volgens bronnen binnen het voetbalblad Voetbal International zou de begeerde positie worden ingenomen door niemand minder dan Etiënne Reijnen. Deze voormalige verdediger, die momenteel fungeert als technisch directeur bij SC Cambuur, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

Met zijn 36 jaar heeft Reijnen al een indrukwekkend voetbalverleden achter de rug. Hij heeft zijn sporen verdiend op het hoogste niveau en heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor elk team waar hij deel van uitmaakte. Nu lijkt het erop dat hij zijn expertise wil inzetten om de Rotterdamse club naar nieuwe hoogten te brengen.

De keuze voor Reijnen als assistent-trainer is opmerkelijk te noemen, gezien zijn huidige functie bij SC Cambuur. Als technisch directeur heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het succes van de club, die dit seizoen promoveerde naar de Eredivisie. Het is dan ook een gewaagde stap om deze positie achter zich te laten en zich volledig te richten op het trainerschap.

De komst van Reijnen zou een frisse wind kunnen brengen binnen de technische staf van Feyenoord. Met zijn ervaring als speler en zijn inzicht in het spel, kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan het team. Bovendien zou zijn aanstelling als assistent-trainer een signaal kunnen zijn dat Feyenoord openstaat voor vernieuwing en bereid is om buiten de gebaande paden te treden.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit Feyenoord, lijkt de interesse in Reijnen serieus te zijn. Het is nu afwachten of de voormalige verdediger de uitdaging aanneemt en zijn functie bij SC Cambuur opgeeft om zich volledig te wijden aan zijn nieuwe rol bij Feyenoord. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van Reijnen en de technische staf van Feyenoord.