×
Home Nieuws Livescore

"AZ in gesprek met Vitesse over sensationele transfer van Million Manhoef - Marktwaarde geschat op 3,5 miljoen euro!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 09:00 uur

AZ zet alles op alles voor de komst van een nieuwe sterspeler: Million Manhoef. De Alkmaarders zijn momenteel druk in gesprek met Vitesse, zo meldt De Telegraaf op een zonnige zaterdagochtend.

Manhoef heeft vorig seizoen indruk gemaakt in Arnhem. Met negen doelpunten en vijf assists in 33 Eredivisie-wedstrijden was hij een ware uitblinker. Volgens de ochtendkrant wordt de waarde van de 21-jarige vleugelspeler geschat op zo'n 3,5 miljoen euro. Hij heeft nog een contract bij Vitesse tot medio 2025.

Vrijdag stond Manhoef in de basis bij coach Phillip Cocu's team, dat het Eredivisie-seizoen begon met een knappe 1-2 overwinning op FC Volendam. Hij is één van de weinige spelers in de selectie die een flinke transferwaarde vertegenwoordigt. Een mogelijke transfer zou technisch directeur Benjamin Schmedes de financiële ruimte geven om het team verder te versterken.

AZ heeft deze zomer al voor maar liefst 46 miljoen euro aan spelers verkocht, dankzij de transfers van Milos Kerkez, Sam Beukema en Tijjani Reijnders. Daarentegen zijn er ook flinke uitgaven gedaan, ongeveer tien miljoen euro, voor de Portugezen Alexandre Penetra en Tiago Dantas, en Denso Kasius, David Möller Wolfe en Ruben van Bommel.