×
Home Nieuws Livescore

"Ongelooflijk! Messi blijft de Verenigde Staten veroveren met zijn magische doelpuntenreeks voor Inter Miami FC. Dit is zijn geheim!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 augustus 2023 08:36 uur

Lionel Messi blijft de Verenigde Staten verbazen met zijn ongekende prestaties. De Argentijnse superster heeft vrijdagavond opnieuw geschiedenis geschreven door zijn achtste doelpunt te maken in slechts vijf wedstrijden voor Inter Miami FC. Tijdens het duel tegen Charlottes FC in de Leagues Cup zorgde Messi ervoor dat de eindstand op 4-0 kwam te staan.

Tot nu toe heeft Messi in al zijn wedstrijden voor Inter Miami weten te scoren, waardoor het team nu in de halve finale van de Leagues Cup staat. Hier zal het team het opnemen tegen Philadelphia Union, terwijl de andere halve finale zal gaan tussen Nashville SC en het Mexicaanse Monterrey.

De prestaties van Messi hebben ook de aandacht getrokken van de Major League Soccer en ESPN FC, die beide op social media de vergelijking maakten tussen Messi en superhelden uit de Marvel Universe. Met zijn buitengewone vaardigheden en doelpunten lijkt Messi inderdaad een superheld te zijn op het voetbalveld.

Het is duidelijk dat Messi zijn stempel drukt op het Amerikaanse voetbal en dat hij nog lang niet klaar is met het verbazen van de fans. Met zijn ongeëvenaarde talent en vastberadenheid zal Messi ongetwijfeld nog veel meer records breken en successen behalen in zijn avontuur bij Inter Miami FC.