×
Home Nieuws Livescore

Geertruida en Ivanusec starten, Stengs naar middenveld bij Feyenoord

Geertruida en Ivanusec starten, Stengs naar middenveld bij Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 november 2023 15:49 uur

Opmerkelijke wijzigingen in de opstelling van Feyenoord voor het aankomende duel tegen Excelsior. De jonge en talentvolle Lutsharel Geertruida heeft de eer om een basisplek te bemachtigen. Een verrassende keuze van trainer Arne Slot, die duidelijk vertrouwen heeft in de kwaliteiten van de jongeling. Maar dat is niet het enige opvallende nieuws, want ook Luka Ivanusec maakt zijn rentree in de basisopstelling. Na een periode van afwezigheid is de Kroatische middenvelder weer helemaal fit en klaar om zijn stempel te drukken op het spel.

Deze verschuivingen hebben echter wel gevolgen voor Calvin Stengs. De creatieve aanvaller wordt gedwongen om zijn vertrouwde positie op het veld te verlaten en een nieuw avontuur aan te gaan op het middenveld. Een uitdaging waar Stengs ongetwijfeld zijn tanden in zal zetten, maar het is afwachten hoe hij zich zal aanpassen aan deze nieuwe rol.

Maar niet iedereen hoeft zich zorgen te maken over zijn basisplek, want Gernot Trauner wordt door trainer Arne Slot gespaard en zal het duel vanaf de bank beginnen. Een tactische zet om de Oostenrijkse verdediger rust te gunnen en hem later in de wedstrijd in te kunnen brengen als een frisse kracht. Een slimme zet van Slot, die zo de balans tussen ervaring en jeugdig elan in zijn team weet te bewaren.

Kortom, een interessante en onvoorspelbare opstelling van Feyenoord voor het duel met Excelsior. Met Geertruida en Ivanusec als nieuwe gezichten in de basis en Stengs die een nieuwe uitdaging aangaat op het middenveld, belooft het een spannende wedstrijd te worden. En met Trauner als geheim wapen op de bank, heeft Feyenoord genoeg troeven in handen om de overwinning binnen te slepen.