×
Home Nieuws Livescore

Schepens verruilt Fortuna voor Shakhtar: opmerkelijke transfer in voetbalwereld

Schepens verruilt Fortuna voor Shakhtar: opmerkelijke transfer in voetbalwereld
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 november 2023 14:09 uur

Opmerkelijke overstap voor Nederlandse voetbaltrainer

In een verrassende wending van het lot heeft Jeroen Schepens, de assistent-trainer van Fortuna Sittard, besloten om een sprong in het diepe te wagen. De dertigjarige coach uit Cuijk zal binnenkort zijn koffers pakken en een bijzondere transfer maken naar het verre Shakhtar Donetsk, waar hij onder de vleugels van Marino Pusic zal werken.

Deze onverwachte stap zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de Nederlandse voetbalwereld. Schepens, die bekend staat om zijn tactische inzicht en gedrevenheid, heeft besloten om midden in het seizoen Fortuna Sittard te verlaten en zijn carrière voort te zetten bij de Oekraïense topclub.

De keuze voor Shakhtar Donetsk is opmerkelijk te noemen, gezien de afstand en culturele verschillen tussen Nederland en Oekraïne. Toch lijkt Schepens vastberaden om deze uitdaging aan te gaan en zijn horizon te verbreden. Met Pusic als zijn nieuwe mentor, zal hij ongetwijfeld veel kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen als trainer.

Voor Fortuna Sittard betekent dit vertrek een aderlating. Schepens stond bekend als een gewaardeerde kracht binnen de technische staf en zijn vertrek zal zeker voelbaar zijn. Het is nu aan de club om op zoek te gaan naar een geschikte vervanger die het gat dat Schepens achterlaat kan opvullen.

De komende tijd zal uitwijzen hoe Schepens zijn nieuwe avontuur zal ervaren en of hij succesvol zal zijn bij Shakhtar Donetsk. Voor nu rest ons niets anders dan hem veel succes te wensen in zijn nieuwe uitdaging en af te wachten wat de toekomst voor hem in petto heeft.