×
Home Nieuws Livescore

"Schokkend! Robert Mühren onterecht van het veld gestuurd na controversiële overtreding tegen Vitesse. Bekijk de beelden en oordeel zelf!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 23:48 uur

Robert Mühren baalt als een stekker van de onfortuinlijke rode kaart die hij afgelopen vrijdag ontving tijdens het duel met Vitesse. De gepassioneerde spits van FC Volendam opende de score met een prachtig doelpunt, maar maakte vervolgens een onhandige overtreding die hem de rode prent opleverde.

Helaas verloor Volendam uiteindelijk het duel met 1-2 van de Arnhemmers, nadat de wedstrijd in de tweede helft een wending nam. Na afloop meldde Mühren zich bij ESPN om zijn kant van het verhaal te vertellen. "Ik raakte hem maar lichtjes en dacht: nou, gewoon doorvoetballen. Toen zag ik tot mijn verbazing die gele kaart en dacht ik, dat is wel erg zwaar bestraft. Ik raakte hem echt niet vol, maar goed... daarna beweert hij dat hij de beelden heeft gezien. Als je het drie keer stilzet, zie je dat mijn voet slechts zijn knie schampte. Maar zelfs dan, ik raakte hem alleen maar lichtjes en niet vol."

De spits hoopt dat de rode kaart hem niet in een negatief daglicht plaatst. "Op de beelden lijkt het rood, maar de mensen die mij kennen, weten dat ik een van de sportiefste spelers in het voetbal ben. Opzet zit absoluut niet in mijn spel. Verder kan ik er niets aan doen, de VAR heeft de beslissing genomen en dan is het klaar. Ik zeg niet dat ze het fout hebben, maar naar mijn gevoel raakte ik hem niet vol", besluit Mühren met een vleugje frustratie.