×
Home Nieuws Livescore

Irandust's Groningen-avontuur eindigt binnenkort, Zweden roept weer!

Irandust's Groningen-avontuur eindigt binnenkort, Zweden roept weer!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 november 2023 10:16 uur

Volgens bronnen dichtbij het vuur lijkt het erop dat Daleho Irandust binnenkort afscheid zal nemen van zijn huidige werkgever, FC Groningen. De geruchtenmolen draait op volle toeren en wijst in de richting van een mogelijke terugkeer naar zijn geboorteland Zweden. Het Zweedse medium Fotboll Direkt heeft dit nieuws naar buiten gebracht.

De 25-jarige voetballer, die in het verleden als een veelbelovend talent werd gezien, heeft helaas niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die bij zijn transfer naar FC Groningen werden gesteld. Zijn prestaties op het veld vielen tegen en het lijkt erop dat de clubleiding van Groningen nu de handdoek in de ring wil gooien.

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, lijkt een terugkeer naar Zweden voor Irandust steeds waarschijnlijker te worden. Het is begrijpelijk dat hij zijn geluk wil beproeven in zijn thuisland, waar hij wellicht beter tot zijn recht komt. De Zweedse competitie biedt hem mogelijk een nieuwe kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Het is altijd jammer om te zien dat een speler niet slaagt bij een bepaalde club, maar soms is een frisse start de beste oplossing. Voor Irandust zou een terugkeer naar Zweden wellicht de ideale stap zijn om zijn voetbalcarrière weer op de rails te krijgen. We zullen de ontwikkelingen rondom zijn mogelijke transfer nauwlettend in de gaten houden.