×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong wordt vader: training even op pauze!

Frenkie de Jong wordt vader: training even op pauze!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 november 2023 15:57 uur

Groot nieuws uit Barcelona! Op dinsdag was er een opmerkelijke afwezigheid op de training van FC Barcelona. Frenkie de Jong, de getalenteerde Nederlandse middenvelder, ontbrak op het veld. Maar volgens de gerenommeerde bron Mundo Deportivo is er een vreugdevolle reden voor zijn afwezigheid. Het blijkt namelijk dat Frenkie en zijn partner, de charmante Mikky Kiemeney, die dag voor het eerst ouders zijn geworden!

De geboorte van hun kindje heeft de voetbalwereld in extase gebracht. Het is een moment van pure vreugde en geluk voor het jonge stel. Hoewel de details over het geslacht en de naam van de baby nog niet bekend zijn, kunnen we ons voorstellen dat het een prachtige toevoeging is aan hun gezin.

Frenkie, die bekend staat om zijn ongelooflijke voetbalvaardigheden, heeft nu een nieuwe rol op zich genomen: die van trotse vader. Het is een mijlpaal in zijn leven en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe trots hij is op zijn pasgeboren kindje.

De Jong en Kiemeney hebben altijd een sterke band gehad en hun liefde is nu bekroond met de komst van hun kindje. Het is een nieuw hoofdstuk in hun leven, vol met liefde, geluk en avontuur.

Hoewel Frenkie de Jong tijdelijk afwezig zal zijn van het voetbalveld, weten we zeker dat hij zijn teamgenoten snel weer zal vergezellen. Maar voor nu is het belangrijkste dat hij geniet van deze bijzondere tijd met zijn kersverse gezin.

We wensen Frenkie, Mikky en hun pasgeboren kindje alle geluk en gezondheid toe. Moge dit nieuwe avontuur gevuld zijn met onvergetelijke momenten en kostbare herinneringen. Gefeliciteerd, Frenkie en Mikky!