×
Home Nieuws Livescore

Ramalho's zelfkritiek: eigen fouten bezorgen hem slapeloze nachten

Ramalho's zelfkritiek: eigen fouten bezorgen hem slapeloze nachten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 23 november 2023 13:33 uur

Voetbalster André Ramalho heeft onlangs openhartig gesproken over zijn prestaties dit seizoen, waarbij hij erkent dat zijn stabiliteit soms te wensen overlaat. De getalenteerde Braziliaanse verdediger is niet bang om zijn eigen fouten toe te geven en benadrukt dat er één persoon is die het meest teleurgesteld is: niemand minder dan Ramalho zelf.

In een exclusief interview onthult Ramalho zijn persoonlijke reflecties op zijn spel. Hij geeft toe dat hij niet altijd de gewenste consistentie heeft laten zien gedurende het seizoen. Met een nederige houding erkent hij dat hij enkele fouten heeft gemaakt die hij betreurt.

"Als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat ik niet altijd even stabiel ben geweest," geeft Ramalho toe. "Ik ben me bewust van mijn eigen tekortkomingen en ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn fouten. Het is frustrerend, want ik weet dat ik beter kan."

Ramalho, die bekend staat om zijn vastberadenheid en toewijding, is vastbesloten om zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft zichzelf ambitieuze doelen gesteld om zijn prestaties te verbeteren en zijn fouten te minimaliseren. Met een onvermoeibare inzet werkt hij hard aan zijn techniek en tactisch inzicht om zijn stabiliteit te vergroten.

Hoewel Ramalho zich bewust is van de teleurstelling die zijn eigen fouten met zich meebrengen, is hij vastberaden om hier sterker uit te komen. Hij ziet het als een leermoment en een kans om te groeien als speler. Zijn vastberadenheid om zijn eigen prestaties te verbeteren, is een inspiratie voor zijn teamgenoten en fans.

Met nog een aantal belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht, zal Ramalho alles op alles zetten om zijn stabiliteit te herstellen en zijn team naar succes te leiden. Hij is vastbesloten om zijn eigen teleurstelling om te zetten in motivatie en zijn fouten om te zetten in leermomenten.

Terwijl Ramalho zijn eigen prestaties kritisch onder de loep neemt, blijft hij een voorbeeld van zelfreflectie en vastberadenheid. Zijn eerlijkheid en toewijding zijn eigenschappen die hem onderscheiden als een ware professional in de sportwereld.