×
Home Nieuws Livescore

PSV biedt miljoenen voor Nederlandse sterspeler - Bologna en AC Milan in de race!

PSV biedt miljoenen voor Nederlandse sterspeler - Bologna en AC Milan in de race!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 22:36 uur

PSV zet de turbo aan voor Jerdy Schouten. Het Italiaanse Bologna, waar de 26-jarige middenvelder momenteel speelt, heeft een eerste bod ontvangen vanuit Eindhoven. Dit opwindende nieuws werd vrijdagavond bekendgemaakt door Voetbal International.

Schouten staat hoog op het verlanglijstje van PSV en de club lijkt vastberaden om hem binnen te halen. Hoewel de exacte hoogte van het openingsbod niet bekend is gemaakt door VI, zou Bologna graag zo'n twintig miljoen euro willen ontvangen. Er is echter nog een aanzienlijk verschil tussen de vraagprijs en het bod van PSV.

Opvallend genoeg zal Schouten vrijdagavond niet in actie komen voor Bologna, aangezien de club het seizoen opent met een Coppa Italia-wedstrijd tegen Cesena. Dit zou te maken kunnen hebben met een mogelijke transfer. Naar verluidt heeft ook AC Milan interesse getoond in de Nederlandse middenvelder.

Schouten maakte in 2019 de overstap van Excelsior naar Bologna voor een bedrag van ruim twee miljoen euro. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een gewaardeerde speler in de Italiaanse studentenstad, met maar liefst 109 optredens op zijn naam. In 2022 maakte hij zijn debuut voor het Nederlands elftal, waarvoor hij tot nu toe slechts één interland heeft gespeeld.

Naast Schouten heeft PSV ook nog steeds zijn zinnen gezet op Aster Vranckx van VfL Wolfsburg. De club heeft deze zomer al versterking gehaald met spelers als Noa Lang, Ricardo Pepi en Malik Tillman. Met deze nieuwe aanwinsten hoopt PSV een sterke selectie te vormen voor het komende seizoen.