×
Home Livescore

Manchester United snijdt genadeloos in selectie van Ten Hag

Manchester United snijdt genadeloos in selectie van Ten Hag
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 23 november 2023 11:17 uur

Manchester United heeft grootse plannen om de selectie van Erik ten Hag drastisch te veranderen tijdens de komende twee transferperiodes. Met een gedurfde zet wil de club meer dan twaalf spelers laten vertrekken vanuit Old Trafford, zo meldt The Manchester Evening News.

De Engelse grootmacht is vastberaden om een frisse wind door het team te laten waaien en is bereid om rigoureuze maatregelen te nemen. Met het mes in de hand staat Manchester United klaar om de selectie te herstructureren en afscheid te nemen van een aanzienlijk aantal spelers.

De clubleiding is van mening dat het tijd is voor vernieuwing en dat er ruimte moet worden gemaakt voor nieuwe talenten. In januari of uiterlijk in de zomer zullen de spelers die niet langer in de plannen passen, de kans krijgen om elders hun carrière voort te zetten.

Hoewel de namen van de spelers die op de transferlijst staan nog niet bekend zijn, gonst het van de geruchten in de voetbalwereld. Fans en analisten speculeren volop over welke spelers mogelijk het veld moeten ruimen. Het is duidelijk dat Manchester United vastbesloten is om een nieuw tijdperk in te luiden en de selectie te versterken met spelers die beter passen bij de visie van de club.

De komende transferperiodes beloven dan ook spannend te worden voor Manchester United en haar supporters. Met de belofte van verandering en de mogelijkheid om nieuwe sterren aan te trekken, is de club vastberaden om weer terug te keren naar de top van het Engelse voetbal. De fans kunnen niet wachten om te zien welke verrassingen de club voor hen in petto heeft.