×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-aanvaller Ivanusec schittert bij Kroatië met vroege assist

Feyenoord-aanvaller Ivanusec schittert bij Kroatië met vroege assist
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 18 november 2023 18:32 uur

Nieuwe ster schittert voor Kroatië in EK-kwalificatieduel

Een opkomende voetbaltalent heeft afgelopen zaterdag de aandacht weten te trekken bij de nationale ploeg van Kroatië. Luka Ivanusec, spelend voor Feyenoord, heeft zijn stempel weten te drukken tijdens het EK-kwalificatieduel tegen Letland. Met een briljante pass op Lovro Majer wist hij al vroeg in de wedstrijd een voorsprong te creëren.

De jonge aanvaller, die steeds meer bekendheid vergaart, liet zien dat hij klaar is om zijn talenten op het internationale podium te tonen. Met zijn technische vaardigheden en oog voor het spel, wist Ivanusec een perfecte assist te geven op Majer. Deze vroege voorsprong gaf Kroatië een boost en zorgde voor een positieve start van de wedstrijd.

De prestatie van Ivanusec heeft niet alleen de fans in het stadion doen juichen, maar heeft ook de aandacht getrokken van scouts en voetbalanalisten wereldwijd. Zijn indrukwekkende optreden heeft bewezen dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat en dat hij een waardevolle aanwinst is voor zowel Feyenoord als het nationale team van Kroatië.

Met zijn creativiteit en onvoorspelbaarheid op het veld, heeft Ivanusec bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden. Zijn bijdrage aan de overwinning van Kroatië tegen Letland zal zeker niet onopgemerkt blijven en zal hem alleen maar meer kansen bieden om zijn talenten te laten zien op het hoogste niveau.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Luka Ivanusec, en het is duidelijk dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. Voetballiefhebbers over de hele wereld kunnen niet wachten om te zien wat deze jonge ster nog meer in petto heeft en hoe hij zijn stempel zal drukken op het internationale voetbal.