×
Home Nieuws Livescore

Ajax's financieel directeur ontkracht solistisch handelen vertrokken technisch directeur

Ajax's financieel directeur ontkracht solistisch handelen vertrokken technisch directeur
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 18 november 2023 16:17 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Susan Lenderink, de financieel directeur van Ajax, de beweringen ontkracht dat de voormalige technisch directeur Sven Mislintat een solistische rol speelde tijdens de zomerse transferperiode. Terwijl de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering (AvA) in volle gang was, werden er serieuze vraagtekens gezet bij de vele aankopen die Mislintat had gedaan.

Lenderink, die bekend staat om haar scherpe inzicht in financiële zaken, nam het podium en bracht een verhelderend perspectief naar voren. Ze benadrukte dat Mislintat niet alleen handelde bij het nemen van beslissingen over transfers, maar dat er een uitgebreid team van experts betrokken was bij het proces. Dit team, bestaande uit ervaren scouts, analisten en andere belangrijke spelers binnen de club, werkte nauw samen om weloverwogen beslissingen te nemen.

"Er is een misvatting dat Mislintat autonoom handelde tijdens de transferperiode," verklaarde Lenderink met overtuiging. "In werkelijkheid was er een grondig en zorgvuldig proces waarbij meerdere partijen betrokken waren. We hebben altijd gestreefd naar transparantie en verantwoording binnen Ajax, en dit geldt ook voor onze transferactiviteiten."

Terwijl Lenderink sprak, werden de aandeelhouders langzaam gerustgesteld. Haar woorden brachten een gevoel van vertrouwen en geloof in de strategie van de club. De vraagtekens die eerder werden geplaatst bij de aankopen van Mislintat begonnen te vervagen, en er ontstond een gevoel van opluchting onder de aanwezigen.

Het is duidelijk dat Ajax vastbesloten is om de juiste balans te vinden tussen financiële verantwoordelijkheid en sportieve ambities. Met Lenderink aan het roer van de financiële afdeling en een team van experts die betrokken zijn bij het transferproces, lijkt de club goed gepositioneerd om succesvolle en weloverwogen beslissingen te nemen in de toekomst.

Terwijl de AvA vorderde, werd duidelijk dat de zorgen over de solistische handelingen van Mislintat ongegrond waren. Ajax blijft vastberaden om te blijven groeien en te streven naar succes, met een collectieve aanpak die de club naar nieuwe hoogten zal leiden.