×
Home Livescore

"Aad de Mos voorspelt gouden toekomst voor Noa Lang bij PSV: 'Hij wordt dé beste speler van de Eredivisie!'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 21:24 uur

Aad de Mos vol lof over Noa Lang: PSV kan veel plezier verwachten van deze Oranje-international, die voor een recordbedrag is overgekomen van Club Brugge.

Lang heeft zich al laten gelden in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, waar hij de winnende goal maakte. "Ik ben ervan overtuigd dat PSV veel plezier zal beleven aan Lang. Hij zal veel doelpunten maken, zelfs zoveel dat hij hoog zal eindigen op de topscorerslijst", zegt De Mos tegen Het Nieuwsblad. "Bovendien zal hij De Jong de nodige assists geven. Noa Lang wordt niet een van de beste, maar dé beste speler in de Nederlandse competitie."

"De tegenstanders vrezen hem, hoor", aldus De Mos, die weet dat Lang een gevoelige jongen is. "PSV is sowieso een club waar hij goed bij zal passen. Het is een club met een familiaire sfeer. Noa heeft al gezegd dat hij België niet zal missen, maar wel Club Brugge. Dat zegt veel."

De Mos verwacht dat Lang zijn "nare maniertjes" niet meeneemt naar Eindhoven. "Bij PSV wordt dat niet geaccepteerd. Niet door de trainer (Peter Bosz, red.), niet door de fans, en niet door zijn teamgenoten. Hij zal zich wel aanpassen."