×
Home Nieuws Livescore

"Heracles Almelo haalt talentvolle doelman Fabian de Keijzer binnen na vertrek bij FC Utrecht - een slimme carrièrestap!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 19:36 uur

Heracles Almelo heeft een nieuwe aanwinst binnen gehaald in de vorm van doelman Fabian de Keijzer. De talentvolle keeper komt over van FC Utrecht, waar hij door de komst van Vasilis Barkas geen uitzicht meer had op een basisplaats. De Keijzer heeft een contract getekend bij Heracles tot de zomer van 2027.

In Utrecht kreeg De Keijzer te horen dat hij moest strijden met Mattijs Branderhorst om de positie van eerste keeper. Maar toen de komst van Barkas plotseling mogelijk werd, veranderde de situatie. De Keijzer wilde vertrekken en zijn wens werd ingewilligd. "Voor mij is dit een goede stap in mijn carrière", aldus de doelman op de website van Heracles.

"Heracles Almelo toonde veel interesse en dat geeft vertrouwen. Het is een club met een rijke geschiedenis en goede faciliteiten. Bovendien kunnen jonge spelers zich hier uitstekend ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om hier te spelen."

Nico Jan Hoogma, technisch directeur bij Heracles, is verheugd met de komst van De Keijzer. "Met Fabian hebben we een getalenteerde keeper aangetrokken. Hij heeft alle nationale jeugdteams van de KNVB doorlopen en heeft al ervaring op Eredivisie-niveau."

Op de officiële kanalen van FC Utrecht neemt De Keijzer afscheid. "Dat ik nu afscheid neem van Stadion Galgenwaard, had ik een paar weken geleden niet verwacht. Maar dat is voetbal", aldus de doelman, die trots is op zijn tijd bij Utrecht.