×
Home Nieuws Livescore

Mislintat legt tijdens bezoek aan Zagreb derde miljoenenbod neer voor Sutalo

Mislintat legt tijdens bezoek aan Zagreb derde miljoenenbod neer voor Sutalo
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 17:46 uur

Ajax heeft naar verluidt een derde bod uitgebracht op Josip Sutalo tijdens een bezoek aan Zagreb. Technisch directeur Sven Mislintat werd eerder gezien bij het stadion van Dinamo Zagreb en zou nu een bod van 23 miljoen euro hebben neergelegd.

Volgens TuttoMercato bestaat het bod uit een vaste transfersom van negentien miljoen euro, met daarbovenop nog eens vier miljoen euro aan bonussen. Echter lijkt het erop dat Dinamo Zagreb weinig bereidheid toont om te onderhandelen. De Kroatische club heeft bij de eerste twee biedingen vastgehouden aan een vraagprijs van 25 miljoen euro en ook bij het derde bod van Ajax verwijst de clubleiding naar dat bedrag.

Ajax heeft zich al officieel versterkt met Diant Ramaj en de komst van Carlos Borges lijkt ook aanstaande. Maar wat betreft Sutalo lijkt Dinamo Zagreb de deal te vertragen. De Kroaten spelen tot 15 augustus voorrondes voor de groepsfase van de Champions League en willen Sutalo graag daarbij betrekken. Feyenoord heeft een vergelijkbaar probleem met de transfer van Luka Ivanusec.