×
Home Nieuws Livescore

"Harry Kane's Transfer to Bayern Munich Delayed as Plane Takes Off Without Him, Spurs Director Demands Last-Minute Changes!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 17:12 uur

Het vliegtuig dat Harry Kane naar München moet brengen, is eindelijk opgestegen. Dit opmerkelijke nieuws werd bekendgemaakt door Duitse media zoals BILD en Sky Sport. De Engelse spits zou oorspronkelijk vanochtend al vertrekken om zijn transfer naar Bayern München af te ronden, maar tot ieders verbazing wilde Spurs-directeur Daniel Levy plotseling verder onderhandelen. Hierdoor is de transfersom aangepast en moest Kane geduldig wachten op zijn vertrek.

Voor Kane was het een ware rollercoaster van emoties in de afgelopen 24 uur. Donderdagavond besloot de spits om toch naar Bayern München te gaan, nadat er een akkoord was bereikt met Tottenham Hotspur. Hij bevond zich al op het vliegveld in Londen, klaar om te vertrekken, toen hij plotseling te horen kreeg dat hij niet aan boord mocht gaan van het vliegtuig van Spurs. Levy wilde namelijk nog onderhandelen over de voorwaarden van de deal. Hierdoor moest Kane urenlang wachten in het huis van familieleden naast het vliegveld. Gelukkig is hij nu eindelijk onderweg naar zijn nieuwe bestemming.

Bayern München had oorspronkelijk gepland om de medische keuring van Kane op vrijdag te laten plaatsvinden en hem voor 15:00 uur in te schrijven als speler. Hierdoor zou hij kunnen deelnemen aan de Duitse Supercup tegen RB Leipzig op zaterdag. Helaas is deze deadline inmiddels verstreken, waardoor Kane niet kan meespelen in die wedstrijd. De medische keuring staat nog steeds gepland voor vrijdag, waardoor een officiële presentatie voorafgaand aan de wedstrijd nog steeds mogelijk is. De uiteindelijke transfersom voor Kane zou nu honderd miljoen euro zijn, plus tien miljoen euro aan bonussen. Eerder was dit nog honderd miljoen euro plus twintig miljoen euro aan bonussen.

Het is duidelijk dat er nieuwe en ingewikkelde onderhandelingsrondes hebben plaatsgevonden tussen de clubs. Dit heeft geleid tot de uiteindelijke transfersom van ongeveer honderd miljoen euro, met daarbovenop nog eens tien miljoen euro aan bonussen. Dit nieuws werd bevestigd door Florian Plettenberg van Sky Sport DE.

De transfer van Harry Kane naar Bayern München heeft vandaag vertraging opgelopen omdat Tottenham-baas Daniel Levy plotseling wilde onderhandelen over de bedragen en voorwaarden van de bonusbetalingen. Dit werd gemeld door Manuel Bonke.

Het is een spannende tijd voor Harry Kane en zijn fans, maar hopelijk zal hij snel zijn nieuwe avontuur bij Bayern München kunnen beginnen.