×
Home Nieuws Livescore

"Transfer naar RB Leipzig valt in duigen, maar Feyenoord kan nog steeds rekenen op Geertruida tegen Fortuna Sittard!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 15:48 uur

Arne Slot rekent zondag tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op een verrassende wending van Lutsharel Geertruida. De verdediger leek op weg naar RB Leipzig, maar zag de transfer op het laatste moment in rook opgaan. Gelukkig heeft Geertruida zich volgens de Feyenoord-trainer snel kunnen herpakken.

Geertruida leek voor een recordbedrag naar Leipzig te vertrekken, maar de onderhandelingen werden abrupt stopgezet. Slot gaf tijdens een persmoment op vrijdag toe dat hij ervan uitging dat Geertruida zou vertrekken. "Er ontstond een blessure bij Leipzig, waardoor ze van gedachten veranderden. Toen bleek dat de transfer niet doorging, heb ik hem meteen gebeld."

"Ik vroeg hem of ik op hem kon rekenen", vertelt Slot. "Hij heeft op een geweldige manier gereageerd. Op het veld is er geen enkele ontevredenheid te zien, hij laat niets merken. Hij zegt zelfs dat hij het fantastisch vindt om voor Feyenoord te spelen." Wanneer Slot wordt gevraagd of hij blij is dat de deal niet doorging, antwoordt hij: "Het is nooit vervelend als zo'n speler blijft, maar als mens is het natuurlijk anders. Ik begrijp zijn teleurstelling als zo'n mooie transfer niet doorgaat."

Feyenoord opent het seizoen zondag tegen Fortuna, en Geertruida zal daarbij aanwezig zijn. "Daar kun je zeker van zijn."