×
Home Livescore

Daley Blind droomt van trainerscarrière bij geliefd Ajax

Daley Blind droomt van trainerscarrière bij geliefd Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 15 november 2023 17:33 uur

In een recent interview met Voetbal International heeft Daley Blind zijn toekomstplannen onthuld. De Oranje-international heeft namelijk de ambitie om na zijn actieve voetbalcarrière zijn trainersdiploma te behalen. Maar dat is niet alles, want Blind heeft ook een specifieke club op het oog waar hij zijn eerste stappen als trainer wil zetten: Ajax.

Blind, die altijd een speciale band heeft gehad met de club, hoopt dat hij de kans krijgt om zijn liefde voor Ajax om te zetten in een trainersrol. Hij koestert nog altijd warme gevoelens voor de club en wil graag zijn kennis en ervaring delen met de jonge talenten van Ajax.

Hoewel het nog even duurt voordat Blind zijn trainersambities kan waarmaken, is hij vastberaden om zijn doel te bereiken. Hij is vastbesloten om zijn trainersdiploma te behalen en zijn passie voor het spel over te brengen op de volgende generatie voetballers.

Met zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en leiderschapskwaliteiten zou Blind een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het trainerskorps van Ajax. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij zijn pijlen richt op deze club, waar hij nog altijd een speciale plek in zijn hart heeft.

Het is nog afwachten hoe de toekomst van Daley Blind zich zal ontvouwen, maar één ding is zeker: hij heeft grote plannen voor zijn leven na het voetbal. En wie weet zien we hem in de toekomst wel schitteren als trainer bij Ajax, de club waar hij zoveel van 'houd'.