×
Home Nieuws Livescore

"Trainer Maurice Steijn onthult: Ajax krijgt versterking op meerdere posities vóór deadline! Mislintat garandeert volledige selectie voor Heracles duel!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 14:24 uur

Maurice Steijn, de charismatische trainer van Ajax, heeft zijn hoop gevestigd op versterkingen op meerdere posities. Met het oog op het aanstaande competitieduel tegen Heracles Almelo, heeft Steijn tijdens de persconferentie op vrijdag laten weten dat technisch directeur Sven Mislintat hem de garantie heeft gegeven dat er vóór 31 augustus een volledige selectie zal zijn.

"We gaan de strijd aan tegen Heracles met spelers waar ik volledig vertrouwen in heb", verklaarde Steijn met een zelfverzekerde glimlach. "Maar het is geen geheim dat we nog versterking nodig hebben op bepaalde posities. Op dit moment zijn ze er nog niet. Gelukkig heb ik de geruststellende garantie gekregen dat we vóór het einde van deze maand een complete selectie zullen hebben."

Met deze woorden laat Steijn zien dat hij vastberaden is om zijn team naar nieuwe hoogten te leiden. Hij erkent dat er nog werk aan de winkel is, maar vertrouwt erop dat Mislintat zijn belofte zal nakomen en Ajax zal voorzien van de benodigde versterkingen.

De fans van Ajax zullen ongetwijfeld in spanning afwachten welke spelers er nog aan de selectie zullen worden toegevoegd. Steijn heeft duidelijk gemaakt dat hij alleen genoegen neemt met de beste spelers die beschikbaar zijn. Met zijn vastberadenheid en de steun van Mislintat lijkt het erop dat Ajax klaar is om de concurrentie aan te gaan en te strijden voor succes in het komende seizoen.